Luksus - hjemmebesøkende massør

Massasje med hjemmebesøk. Jobber du sittende i én stilling? Er musklene tilstoppet etter intens trening? Eller bare vondt i ryggen? Jeg er klar til å hjelpe deg!

Jeg tenker høyt

Du må finne det du elsker. Og dette er like sant for arbeid som for relasjoner. Arbeidet ditt vil fylle det meste av livet ditt, og den eneste måten å bli helt fornøyd på er å gjøre det du synes er en flott ting. Og den eneste måten å gjøre store ting på er å elske det du gjør. Du har alltid mulighet til også å velge den rette massør for deg. Kanskje det er meg? Jeg hadde en nydelig massasjesalong i Brønnøysund og med tiden, uten tvil, skal jeg åpne et enda bedre velværested. Følg meg også på facebook: "Lailas massasje".

Tavle med visdomsord

Pedikyr som glede

Alle mennesker har ekstra behov for pleie og hjelp til å stelle føttene sine. Jeg er utdannet fotpleier som kan fjerne og slipe hard/død/fortykket hud. Stelle neglene dine, gi fotmassasje og fotbad +peeling. Lakkering med vanlig lakk eller gellakk.

P.S: Jeg behandler ikke sykdom i foten. Det gjør kun fotterapeut, men jeg kan i de fleste tilfeller utføre en god og helhetlig fotpleie behandlig likevel.

pedikyr

Mørketid

Massasje fyller en person med energi, spesielt på grunn av forbedret blodsirkulasjon. Dessuten har massasje i seg selv antidepressive egenskaper, hvis du bare tenker på det som en pleiende berøring fra en annen person! Om vinteren ønsker du spesielt menneskelig varme og komfort. Hver av oss er kalde og triste om vinteren, men hvis alt dette begynner å forstyrre livet ditt og reduserer aktiviteten din, og hvis det til og med er vanskelig for deg å komme deg ut av sengen en vintermorgen, bør du vurdere massasje. Ikke "ligg i dvale" - hvis du lar depresjonen ta overhånd, vil du se en sesongmessig depressiv episode eskalere til et mye større problem. Riktig ernæring, regelmessig mosjon, turer ute og massasje er nøkkelen til godt humør og velvære i disse kalde, men ikke mindre fantastiske månedene!

pedikyr